Loading Events

Az Ambassadort visszatérése!!

Időpont: március 16 / 2024 / 19:00 - 22:00
Helyszín: Teddy Beer

Az Ambassadort visszatérése!! Venezuelai Rumok Kóstolója
A Diplomático Rumgyárat már senkinek sem kell bemutatni, hiszen pár éve egyik rumjuk volt itthon a legnépszerűbb. Ám csúcsrumjukat, az Ambassadort, kevesen ismerik, annak ellenére, hogy jó pár éve Budapesten bemutatták. (Akkoriban természetesen mindig volt a Teddyben a polcon belőle.) Tito Cordero, a cég master blenderje 24 féle rumot készít el, amiből születik ez a csoda; ő úgy tekint rá, mint mester munkájára. Ezért most újra megnyitunk egy Ambassadort, és még 5 másik venezuelai rumot kóstolunk meg.
A kóstolón számos tétel lesz a Diplomático gyártól és más, szintén venezuelai rumok is szerepelnek a palettán:
* Diplomático Ambassador
* Santa Teresa 1796, Ron Antiguo de Solera
* Diplomático Selección de Familia
* Pampero Aniversario
* Diplomático Exclusiva
* Diplomático Mantuano
Az eseményt italszakértőnk, Medveczki Tamás tartja, aki nemcsak a kóstolást vezeti majd, hanem bemutatja a rumok készítésének módját, a rumgyárak történetét és a kóstolás művészetét is, így mindenki számára lehetőség nyílik ezek elsajátítására.
Érdemes tehát összehívni a barátokat, mert ez egy igazán felemelő kóstoló lesz! Akár kezdőknek is ajánljuk, de haladóknak is tartogat élményt az esemény.
Dátum: Március 16., 19:00
Helyszín: Teddy Beer, Szentendre, Péter Pál utca 2.
Részvételi díj: 12,500 Ft/fő + 10% szervízdíj
Mivel a helyek korlátozottak, kérjük, előre jelezd részvételi szándékodat. Ne habozz csatlakozni, hiszen egy felejthetetlen élményben lesz részed! Figyelmeztetés: A kóstolóink gyorsan elfogynak, ne hagyd ki!
Reméljük, hogy együtt ünnepelhetjük a rumok izgalmas világát!
Találkozzunk a Teddy Beer-ben! 

Forrás: Teddy Beer