Loading Events
Április 26-án 18 órakor Ács Fruzsina és Szabó Balázs Máté közös estje „Kapunyitás – Még előtted az élet” címmel Szentendrén, a Hamvas Béla Pest Megyei Könyvtárban!
—-
Miért nem tanítanak meg minket az iskolában arra, hogy hogyan kell elmosni a tepsit, ami nagyobb, mint a mosogató? Mit tegyünk, ha instagramon azt látjuk, hogy a volt osztálytársaink sikeresebbek, mint mi? A dráguló albérlet árak mellett miből finanszírozzuk avokádó fogyasztásunkat? Hogyan találjuk meg az éttermet a legolcsóbb kiszállítással? Miért mossam külön a színeset a fehértől, hogyha nemsokára úgyis beköszönt a klímakatasztrófa? Honnan kellene tudnom ezekre a kérdésekre a választ? Ki készített fel minket ezekre? Lesz-e kijelentő mondat ebben a leírásban?
Kérdések, amikkel a fiataloknak napi szinten szembe kell nézniük. Ács Fruzsina és Szabó Balázs Máté közös estjükben most ezekre keresik a választ. Közben pedig megismertetnek minket a milleniálok hétköznapjaival, az útkeresés nehézségeivel és az önállósággal járó szorongással és pánikkal.
—-
Jegyek kaphatók a Líra Könyvesboltban (Fő tér 5.) és online: ITT
(A nem dumaszinhaz.jegy.hu-n vásárolt jegyekért kezelési költséget számolhatnak fel!).
Az előadást keresleti alapon árazzuk! További tájékoztatásért kérjük, látogassanak el az ehhez kapcsolódó információs oldalunkra: ITT 
Forrás: Szentendrei Kulturális Központ