Loading Events

Családállítás

Időpont: május 14 / 2024 / 10:00 - 16:00
Helyszín: Newsee.Store

A családállítás egy olyan világszerte ismert és elismert terápiás módszer és lehetőség melyen keresztül szembetaláljuk magunkat a VALÓSÁGGAL. Ez a módszer megmutatja nekünk a világ dolgait úgy, ahogy VANNAK és kezünkbe adja a döntést, hogy javítsunk, elfogadjunk, megbocsássunk, lezárjunk, elengedjünk, megengedjünk, megtapasztaljunk, tiszteljünk és szeressünk bármit és bárkit. Egyszerűen szabaddá tesz!
Bármilyen problémánk is van (lelki, testi, pénzügyi, családi, pszichés, viselkedési vagy életvezetéssel kapcsolatos netán céges) ez megoldás lehet. Ha kíváncsi és nyitott vagy, akkor próbáld ki ezt! Meg fogsz lepődni mennyire egyszerű is lehet!
Örömmel jelentem be hogy állatok (kutya, macska, ló, kecske, tengerimalac, görény stb.) esetében is lehet használni ezt a módszert és ebben az esetben a tulajdonos közreműködésére van csak szükség.
Jó ha tudod! – A családállításon mindig Veled foglalkozunk és nem valaki mást, vagy egy helyzetet akarunk megváltoztatni! A változás úgy jön el, hogy magad változol meg!
Ha csak kíváncsi vagy, gyere segítőnek! Az nem kerül semmibe és nem kell állítanod sem, ha nem akarsz!
A módszer alapja:
Véleményem szerint maga a Valóság az Önvaló, de nevezhetjük bárhogy, a tapasztalatok szerint egy olyan információs „energiamező” melynek létezése bizonyított tény. Bert Hellinger a Rupert Sheldrake által megfogalmazott morfogenetikus mező erőterében uralkodó törvényeket figyelte meg, és azokat A szeretet rendjei című művében fogalmazta meg. Terápiájának lényege a mezőben lévő rendek helyreállítása. Ez a szellemi „morfogenetikus” mező minden létező információt tartalmaz. Ennek segítségével bármi megtapasztalható, megérthető, feloldható.
Árak: 12 000ft
Maximális résztvevők száma 10fő (bejelentkezés szükséges)
Elérhetőségek: facebook-newsee családállítás
Leel-Őssy Enikő 0630 310 1025

Forrás: Newsee.Store