Miért teszünk fűszereket a csokoládéhoz?
Már időszámításunk előtt a maják és az aztékok is erőteljesen fűszerezték/ízesítették a csokoládéikat és ennek nyomán a mai napig izgalmas fűszerek kerülnek az iható és a táblás csokoládékba is.
A kóstoló 11 állomásán megismerkedünk majd fahéjas, vaníliás, chilis, tonkababos, sós, kávés és citrusos különlegességekkel, egészen a táblásoktól, a drazsékon át a bonbonokig.
A KÓSTOLÓSOR TARTALMAZ LAKTÓZT, GLUTÉNT , MAGVAKAT TARTALMAZÓ CSOKOLÁDÉKAT IS.
Mikor?
2024. DECEMBER 13. 19 óra
Hol?
Édeni Édességek Boltja
Ki mesél és kóstoltat?
Mélyi Márta Édeni munkatárs kakaókultúra rajongó
Maximális létszám: 12 fő
Időtartam: kb 60 perc
Bevezető ár!
Jelentkezni ITT tudsz
Helyszín: Szentendre, Dumtsa Jenő utca 9.
Forrás: Édeni Édességek Boltja