Események betöltése
𝗞𝗮𝗽𝗰𝘀𝗼𝗹ó𝗱𝗷 𝗸𝗶, 𝘁ö𝗹𝘁ő𝗱𝗷 𝗳𝗲𝗹, 𝘃𝗮𝗿𝗿𝗷 𝗲𝗴𝘆 𝗲𝗴𝘆𝗲𝗱𝗶 𝘁á𝘀𝗸á𝘁!
Szuper fél napos program tinikne! Ha szeret gyerkőcöd kreatívkodni, akkor szeretettel várom egy egyszerű hátizsák varró workshopkra, Szentendrén, a Spauza Egészség-és Rendezvényházban!
Elsajátíthatja a táska varrás alapjait és készíthet magánnak, vagy akár ajándékba egy szuper trendi gymbag hátizsákot a legújabb divatú kordbársony anyagokból.
A weboldalon a galériában választhatsz az aktuális anyagokból.
!!! Jelentkezzetek barátnőddel közösen és 10% kedvezményt kaptok a workshop árából! (2 „jegyet” kell egyszerre megvenni a webshopban)
Jegyek: ITT
𝐌𝐢𝐭 𝐭𝐚𝐧𝐮𝐥𝐡𝐚𝐭𝐬𝐳?
– Egyenes varrás.
– Sarkak varrása.
– Zsinórpánt behúzás.
– Foltzseb varrása.
Teljesen kezdő vagy, szívesen eljönnél, de bizonytalan vagy, hogy lehet elsőre egy táskát megvarrni?
Hidd el a segítségemmel ez lehetséges! Eddig minden korábbi kezdő résztvevő hatalmas élménnyel gazdagodva, sikeresen el tudta készíteni a gymBag hátizsákot.
Az öröm, a sikerélmény, a tudás nomeg a csodás táska, amivel a workshop végén távozhatsz sokáig feltölt majd a további mindennapokban.
A kiálasztott anyagot előre kiszabom Neked, így a workshop ideje alatt teljesen a varrásra tudun koncentrálni.
𝐕𝐚𝐫𝐫á𝐬, 𝐦𝐢𝐧𝐭 𝐀𝐧𝐲𝐚-𝐋á𝐧𝐲𝐚 𝐩𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦?
Abszolút! Ha úgy gondolod, hogy pl. nagy lányoddal együtt szeretnéd elkészíteni közösen a táskát, gyertek együtt bátran! A plusz fő nem jelent plusz költséget, de csak egy táskán dolgozhattok közösen.
𝐀𝐦𝐢𝐭 𝐚 𝐰𝐨𝐫𝐤𝐬𝐡𝐨𝐩 𝐝í𝐣𝐚 𝐭𝐚𝐫𝐭𝐚𝐥𝐦𝐚𝐳:
– varrógép használat (6 fő számára)
– a szükséges anyagok: pamut kordbársony, pamutvászon, egyéb
táska tartozékok
– varráshoz szükséges kellékek
– táskára varrható saját címke „sewn by me” felirattal
nassolnivaló
𝐁Ó𝐍𝐔𝐒𝐙:
– táska szabásmintája/leírása PDF formátumban képekkel illusztrálva
𝐀 𝐭á𝐬𝐤á𝐫ó𝐥:
Egyenes vonalak mentén kell majd varrni (nem tartalmaz íveket).
A gymbag egyszerű elemekből áll, így kezdő projektként remekül elkészíthető és a workshop után már magad is tudsz akár évszaknak megfelelően új modelleket készíteni otthon.
Belül egy két részes foltzseb felvarrására van lehetőség.
Kész mérete: kb. 33 x 41cm
Minden lépést együtt készítünk, segítelek, vezeltek, mutatom. A lényeg, hogy kellemes környezetben, élvezet legyen a kis csapatban megalkotni a saját művedet.
A workshop végeztével az új élmény mellett nem csak az új táskádat viheted haza, hanem a gymBag hátizsák elkészítésének leírását is megkapod PDF-ben, így akár otthon is készíthetsz másikat magadnak vagy szeretteidnek.
Ha szeretnél saját varrógépeddel dolgozni, erre is van lehetőség, csak kérlek ezt jelezd felém.
Amennyiben bal kezes vagy, kérlek jelezd, hogy biztosan legyen elegendő bal kezes ollónk.
𝐉𝐞𝐥𝐞𝐧𝐭𝐤𝐞𝐳é𝐬 𝐦𝐞𝐧𝐞𝐭𝐞:
Tedd az eseményt a kosárba és vásárold meg. Megrendelésed beérkezése után egy előleg számlát fogok küldeni, ami a részvételi díj 50%-át tartalmazza és a jeletkezésed ennek a befizetésével véglegesíthető. (természetesen a teljes vételár kifizetésére is van a vásárlás után lehetőség, amennyiben ez kényelmesebb Neked)
𝐇𝐚 𝐥𝐞𝐦𝐨𝐧𝐝𝐚𝐧á𝐝 𝐚𝐳 𝐞𝐬𝐞𝐦é𝐧𝐲𝐭:
Jelentkezésedet át is ruházhatod másra, átteheted a részvételedet egy másik általam meghirdetett workshopra vagy webshopban le is vásárolhatod. Lemondásodat, átjelentkezésedet vagy átruházásodat mindenképpen emailben jelezd felénk.
Várlak sok szeretettel!
Gabi
Forrás: Spauza Egészség- és Rendezvényház