Események betöltése

Női nap a Newsee-ban

Időpont: szeptember 01 / 2024 / 10:00 - 14:00
Helyszín: Newsee.Store
Az ősz első napján női körben töltőre tesszük magunkat, hogy új lendülettel indulhassunk neki a szeptemberi rohanásnak. Több programmal is készülünk, amelyek a feltöltődést és ellazulást szolgálják, de ha csak egy kávéra ugranál be és egy jó beszélgetésre az sem probléma.
Az esemény 10:00-14:00-ig tart, a Newsee Store ezalatt az idő alatt is szabadon látogatható, a programokba pedig be lehet kapcsolódni.
Az esemény gyermekbarát, hogy egy anyuka se maradjon ki!
Program:
Hangfürdő és alkotás – 10:00-11:30-ig
Egy 40 perces hangfürdővel kezdjük a napot, hogy megérkezhessünk és ellazulhassunk, A hangfürdő utáni alkotás pedig segít, hogy kidolgozhassuk a feltörő érzelmeket, érzeteket és képeket. A fizikai térben megjelenő alkotások segítségünkre szolgálnak a felismeréshez és megértéshez.
Ár: 5000 ft / fő
Előzetes regisztráció szükséges.
Henna – 10:00-14:00
Henna festés lehetősége az egész esemény alatt.
Díjazás: adomány alapú, ajánlott összeg: 1000 Ft (mintától függően)
Arcfestés – 10:00-14:00
A program teljes időtartama alatt a gyereksarok játékain kívül arcfestéssel kedveskedünk a gyerekeknek míg Anyu kikapcsolódik kicsit:)
Díjazás adomány alapú, ajánlott összeg 1000 Ft (mintától függően)
Doterra illat varázs Dorkával

Léleksimogató illatok workshop 11:30-tól
Hogyan támogatják az illatok a női minőséget? Hogyan erősítheted segítségükkel az önbizalmadat, önszeretetedet? Mi kísérjen a befelé vezető úton? Gyere és ismerkedj meg a tiszta esszenciákkal, amik a lelked mélyéig hatnak.
Az eseményen lehetőség lesz azok kipróbálására és személyre szabott tanácsadásra is.
Aroma Touch kéztechnika workshop 13:00-tól
Az érintés ereje találkozik az aromaterápia erejével. Tanulj meg egy egyszerű módszert, amit beépíthetsz a mindennapokba a családoddal, szeretteiddel. Éld át, tanuld meg, add tovább!
Előzetes regisztrációra van lehetőség.
Díjazás adomány alapú, ajánlott összeg 1500-2000 Ft
Smink tanácsadás – 12:00-14:00-ig
Mi az amit 20 perc alatt ki tudunk hozni és sminkből?
Előfordult már hogy folyamatosan rohanásban vagy és nem jut időd reggel megcsinálni a sminkedet, vagy az esti bulinak mennél neki korábban egy laza alkalmi smink felrakásával?
Gyere és beszéljünk 20 percben a 20 perces sminkről!
Mindenki egyedi adottságokkal rendelkezik így hát egyedi tanácsadásra van szüksége azzal kapcsolatban hogyan kell kiemelnie vonásait, mik azok a készítmények amik a bőrt szépen és fiatalosan tartják, valamint mik azok a színek amiket adottságaidhoz és ruhatáradhoz a leginkább variálhatóan tudsz használni. Hogyan legyen a fenntarthatóság jegyében minél kevesebb de annál hasznosabb eszköz a tárházunkban?
Ezekre a kérdésekre válaszolva egyéni smink tanácsadást tartunk 20 perces időintervallumokban.
Gyere és tudj meg többet megint a sminkelésről Zsófival!
Előzetes regisztrációra van lehetőség.
Díjazás: 3000 Ft
Gyertek és töltődjetek velünk!

Forrás: Newsee Store