Loading Events
Önismereti foglalkozás felnőtteknek Nagy Luca meseterapeutával. 18
A Ferenczy Múzeum, A GYŰJTEMÉNY című kiállításában láthatóak Ladik Katalin, a közép- és kelet-európai művészet egyik meghatározó alakjának munkái. Többnyelvűség – vizuális költemények – színészet – éneklés – performansz – hangművészet – szobrászat… mind a nevét fémjelezik. Lehet-e ezt még fokozni, bővíteni, tágítani?
Egy Küküllő menti mesével és a résztvevőkkel szó szerint beköltözünk Ladik művészi terébe és nem mozdulunk onnan. PONTosabban csak egy PONTban mozgunk majd, vagy akár táncra is perdülhetünk!
Egy PONTtra fókuszálunk csupán, a NÉZŐPONTunkra. Ahányan leszünk, ahány nézőPONTot felismerünk magunkban, annyi PONTot vizsgálunk. Mi az a nézőPONT? Mekkora az a PONT? Mi a funkciója? Kicsinyít, zsugorít vagy tágít, kiterjeszt? Milyen működés jellemző a különböző nézőPONTokra?
Ladik body art műveit és emblematikus, korai, szürrealisztikus performanszait is segítségül hívjuk, és tudatosan tapasztaljuk meg a mozgás – az egy helyben való mozgás – és a haladás közötti differens világképet és PONT.
Belépőjeggyel látogatható.
* * *
A programváltoztatás jogát fenntartjuk!
* * *
Az FMC eseményein kép- és videófelvétel készülhet. Részvételével Ön hozzájárul ahhoz, hogy az FMC a felvételeket közösségi média felületein és honlapján felhasználja. Hozzájárulását az info@muzeumicentrum.hu címen bármikor visszavonhatja.
Forrás: FMC