Loading Events

Rengeteg nyitóbál

Időpont: április 27 / 2024 / 15:00 - 23:55
Idén sem maradhat el a tél után a tavasz.
Ilyenkor nyílnak a virágok és az erdei büfék.
Ünnepeljünk együtt, gyűljünk össze Rengetegen, táncoljunk, dőljünk el, feküdjünk ki, eresszük el, engedjük ki, töltődjünk fel.
Már koradélutántól meseszép Dj zenével vár Titeket Szamosi Peti (Tilos rádió), majd a naplementét a Chillum trió dallamai kísérik. Amikor leszáll az éj akkor pedig megszólal a Rengeteg kedvence, a Korai Electric és indul a két órás űrutazás.
Chillum trió:
A Chillum trio live actje (Szekeres Géza és Méhes Marci) megkeresi nektek a pilisi erdők mélyén rejlő hipnotikus törzsi vibeot, legyen szó őshauzról, mohás kövek alatt megbúvó pszichedelikus salsáról, broken afroról, dubról vagy acidról. Nektek nincs más dolgotok, mint RENGETEGET táncolni!
Korai Electric:
A Korai Öröm és az Korai Trancemission tagjaiból álló formáció követi tradicióit. A folyamatzenében a gépies dob és basszus mellet a gitár, a doromb, a fuyara ázsiai, berber, spanyol, indiai tájakra repít, melyet a szintetizátor tesz még varázslatosabbá.
A biztonságos földetérés után a hangfalak lekapcsolódnak és indul a csendes tűzropogás. Hozhatsz hangszert, énekelhetsz, beszélgethetsz, feküdhetsz a csillagos ég alatt hajnalig…
A büfé finomságokkal vár egész nap, egész éjszaka.
Sátorozni is lehet a buli területén illetve foglalható ágy a helyszínen a Rengeteg Vendégházban.
Ha szeretnél itt aludni, kérlek vedd fel velünk üzenetben a kapcsolatot.
A belépő 3500 ft. Helyszínen tudod megvenni, nem szükséges előre jelezni hogy jössz. Gyere.
Nagyon várjuk, nagyon várunk!!!!
Forrás: Dömörkapu Rengeteg