Loading Events

TAFE / Duo VoCellino

Időpont: április 14 / 2024 / 16:00 - 17:30
Duo VoCellino
ROHMANN DITTA és SZIRTES EDINA MÓKUS koncertje gordonkára és hegedűre
Ez a koncert egy utazás – elsősorban fiatal hallgatóknak.
Utazás a klasszikus zene világából indulva a népzenei feldolgozásokon át versek énekléséig, mely közös éneklésre sarkallja a közönséget, nem kihagyva az improvizáció varázsát sem.
Ez a műsor elsősorban inspirálni szeretné a felnövekvő generációt – kimozdítva a mindenhonnan hallható zenevilágból egy sokkal érzékenyebb, árnyaltabb, valamint lelket és szellemet igénybe vevő zenei-művészeti világ felé.
Ezt a koncertet az előadók kíváncsisága ihlette, ahogy határtalanul járhatunk a műfajok között, s egyetlen, ami biztos, a hangszer és az énekhang.
A műsoron saját darabok mellett klasszikus zenei átiratok, népzenei ihletettségű darabok szerepelnek cselló-hegedű duóra.
A formáció évek óta koncertezik hangversenytermekben és templomokban, szerényebb és finomabb befogadók figyelmétől kísérve, soha fel nem adva azt a reményt, hogy milyen ajándék lehet a művészet ilyen érzékeny és őszinte áramlása, ahogy nem a műfaji kötöttségek vagy a kiforrott eszköztár és begyakorolt sikerdarabok előadása a cél, hanem az inspiráció a határtalan zeneművészet iránt.
A koncert hossza: 90 perc szünet nélkül
Helyszín: MűvészetMalom (2000 Szentendre, Bogdányi utca 32.)

10% kedvezmény a Teátrumban!

A szentendrei Tavaszi Fesztivál felsorolt előadásaira a Városkártyával rendelkezők 10 százalékos kedvezménnyel válthatnak jegyet a Tourinform Irodában (Szentendre, Dumtsa Jenő u. 22.).

Kizárólag az utókor számára 
ápr. 13. 19:00 // Hamvas Béla Pest Megyei Könyvtár
Duo VoCellino 
ápr. 14. // 16:00 MűvészetMalom
Született Wágner Emese 
ápr. 14. 19:00 // Hamvas Béla Pest Megyei Könyvtár
Vagy a szívem dobbant
ápr. 20. 19:00 // Hamvas Béla Pest Megyei Könyvtár
Egyéb kedvezménnyel nem vonható össze!

Jegyár: 6200 Ft
Jegyvásárlás: ITT
Helyszín: Hamvas Béla Pest Megyei Könyvtár (2000 Szentendre, Pátriárka utca 7.)
Forrás: Szentendrei Teátrum