Loading Events
A rajzoló barátok erre a tárlatra tavaszi, a rügyfakadáshoz és a nyulakhoz kapcsolódó rajzaikat hozzák el a Szentendrei P’Art Moziba.
A kiállítás március 1-jén 17:00 órakor nyílik, a megnyitón az Író Cimborák képviseletében Várfalvy Emőke és Takács Viktória olvasnak fel tavaszi történeteikből.
Várjuk nagy szeretettel a kicsiket, a nagyokat és az épp arra járókat!
Az Illusztrátor Pajtások társasága 2011-ben alakult és 111 taggal büszkélkedhet. Közülük most itt 22 alkotó illusztrációja lesz látható.
A kiállító művészek:
Bódi Kati, Bogdán Viktória, Demény Andrea, Faludi Róbert, Ficzere Kyrú, Holló Anna, Kovács Réka Barbara, Kőszeghy Csilla, Lanczinger Mátyás, László Zsuzsanna, Lévai Dóra, Megyeri Annamária, Pajer Lilla, Paulovkin Boglárka, Rácz Eszter Anna, Rácz Nóra, Rippl Renáta, Róth Anikó, Sajó Réka, Szoboszlay Eszter, Takács Viktória, Vajda Melinda
„Az igazán jó könyvek hamar a gyermek pajtásai lesznek. Megnevettetik, elszórakoztatják vagy épp megvigasztalják, ha kell. Hogy miképp válhatnak ilyen jó barátokká egyes mesekönyvek? Nem mástól, mint a képektől. Az Illusztrátor Pajtások mindent tudnak a gyerekekről, a könyvekről és a pajtáskodás fortélyairól.”
(kulturkuria.hu)
 Forrás: P’Art Mozi Szentendre