Loading Events

Tornóczky All Access koncert

Időpont: április 06 / 2024 / 20:00 - 22:00
Helyszín: Barlang
TORNÓCZKY ALL ACCESS – Lemezbemutató koncert Szentendrén a Barlang-ban SZAPPANOS GYÖRGY basszusgitáros barátunkra emlékezve. A koncert bevételéből támogatja a zenekar az ÁPR.21-én megrendezésre kerülő Szappanos György emlék napot! (bővebb infó lentebb)
A zenekar klub hangulatban mutatja be tavaly megjelent „Elkezdték, folytatjuk” lemezét először Szentendrén.
A Barlangban tartott tavalyi sikeres Blasius hangszer kiállítással egybekötött koncerthez hasonlóan, mégis idén többnyire már saját dalokkal érkezik a Tornóczky All Access.
A koncertet megelőzi egy Szappanos Györgyre emlékező basszusgitár centrikus kurzus, melyről bővebben még írunk nektek.
Szappanos Györgyre emlékezünk ÁPRILIS 6-án!
Gyuri szentendrei kötődése minden barát számára köztudott.
ÁPR.6-án 16:00-kor Szentendrén ültetünk fát az emlékére azzal a céllal, hogy ezentúl bármikor tiszteletét tehesse bárki, aki csak egy pillanatra is szeretne visszaemlékezi a közös pillanatokra egy fa árnyékában.
A fa ültetést követően ÁPR.6-án szintén Szentendrén a BARLANG KLUB ad nekünk lehetőséget arra, hogy egy beszélgetős zenei kurzus keretein belül idézzük fel közös élményeinket Gyurival.
Kiemelkedő basszusgitár játékát, hangszerhez való kötődését a középpontba helyezve tisztelgünk közösen művészete előtt.
A megemlékező kurzus után a BARLANG KLUB színpadán a TORNÓCZKY ALL ACCESS zenekar ad koncertet, melynek bevételéből a formáció támogatja az ÁPR.21-én megrendezésre kerülő SZAPPANOS GYÖRGY EMLÉK NAP-ot.
ÁPR.21-én 15:00-kor a SZAPPANOS GYÖRGY EMLÉK NAP a RAM Colosseumban található ROCK MÚZEUM-ban kerül megrendezésre.
Ez alkalommal kiállításra, és ezentúl örök helyére kerül Szappanos Gyuri ikonikus Blasius hangszere, és erősítője.
Támogatói jegyeket itt tudtok vásárolni: ITT
A Tornóczky All Access zenekar 2022. júliusában mutatkozott be hivatalosan, azóta százhúsznál is több videót publikáltak a YouTube-on, többek között egy stúdió session sorozatot olyan fantasztikus előadókkal kiegészülve, mint Deák Bill Gyula, Tátrai Tibor, vagy éppen László Attila. A csapat megannyi nívós eseményen (például Barna Negra, Akvárium Klub, Kőbányai Blues Fesztivál, Vidor fesztivál, Debreceni Bor- és Jazznapok, Zsámbéki Blues Piknik) fellépett az eltelt évben.
Szeptember 15-én jelent meg első lemezük “Elkezdték, folytatjuk…” címmel, melyet be is mutattak Budapesten az Akváriumban.
A zenekarban Ifj. Tornóczky Feri gitáros mellett Nagy Ricsi énekel, Temesi Berci basszusgitározik, Zombori Atus dobol. Már minden digitális zenei platformon, valamint saját webshopjukon keresztül is elérhető első nagylemezük, az „Elkezdték, folytatjuk…”!
ELKEZDTÉK, FOLYTATJUK LEMEZ: ITT
TORNÓCZKY ALL ACCESS WEBSHOP:
www.tornoczkyallaccess.hu
Forrás: Barlang