Loading Events

Whisky Kóstoló, a Világ Körül!

Időpont: március 23 / 2024 / 19:00 - 22:00
Helyszín: Teddy Beer
Whisky Kóstoló, a Világ Körül!
Ismerd meg, milyen típusú whiskyk vannak, hogyan készülnek, és mi a főbb különbségek közöttük. Ha érdekelnek az italok, és egy este alatt be szeretnéd járni a whisky világát, akkor gyere el! Megkeressük a te kedvencedet is.
Ezen az estén megkóstoljuk a skót whiskyk mellett az amerikai bourbon-t, kiruccanunk az írekhez, és végül az újvilági párlatokat is próbára tesszük. Foglalkozunk majd az érleléshez használt hordókkal is, és lerombolunk pár tévhitet a témában. Érintjük majd a füstös gabona párlatok aromáit is. (Ne ijedj meg, csak óvatosan!)
Kóstolásra kerülő whiskyk:
* Auchentoshan 12 éves
* Glencadam Reserva Pinot Noir Cask Finish
* Redbreast 12 éves
* Smokehead
* Heaven’s Door Tennessee Bourbon
* Kavalan Tajvan
Extra tételek:
* Tamdhu 12 éves Speyside
* 2009-2022 WhiskyNet Edition Private Cask Tokaji Finish – Wilson&Morgan
* Kamiki Sakura japán
* MILK & HONEY ELEMENTS PEATED CASK Izraeli
Az eseményt italszakértőnk, Medveczki Tamás tartja, aki nemcsak a kóstolást vezeti majd, hanem bemutatja a whiskyk készítésének módját, a lepárlók történetét és a kóstolás művészetét is, így mindenki számára lehetőség nyílik ezek elsajátítására.
Ha ismersz valakit, aki szereti a whiskyt, de még nem jártas a prémium világban, vagy mindig is érdekelt, csak nem tudod, melyiket válaszd, most minden kérdésedre választ kaphatsz!
Whisky szeretőknek vagy italok iránt érdeklődő kezdő, közepesen haladó vendégeknek ajánljuk.
Dátum: Március 23., 19:00
Helyszín: Teddy Beer, Szentendre, Péter Pál utca 2.
Részvételi díj: 11,000 Ft/fő + 10% szervízdíj
Mivel a helyek korlátozottak, kérjük, előre jelezd részvételi szándékodat. Ne habozz csatlakozni, hiszen egy felejthetetlen élményben lesz részed! Figyelmeztetés: A kóstolóink gyorsan elfogynak, ne hagyd ki!
Forrás: Teddy Beer