Loading Events

Absztraktok nyomában

Időpont: május 25 / 2024 / 13:30 - 17:00
Május 25-én, szombat délután szeretettel várjuk a kicsiket és nagyokat a szentendrei GYIK Műhelybe, ahol ezúttal absztrakt festők munkáinak fantasztikus világait keltjük életre különböző érdekes technikákkal és anyagokkal!
MIRO KERTJE – 13.30-15.00 – 6-10 éveseknek
Gyertek velünk, kövessük Joan Miro festményeinek különösen kacskaringó teremtményeit! Bóbitás madárlények, hullámzó dimbek-dombok, különös gombakalapok, hallgatózó fatörzsek és nézelődő lombok tárulnak itt szemünk elé. Utazásunkról visszatérve, műhelyünkben újragyúrjuk képzeletünk titkos kertjét, megfigyelve növénykreálmányainkat pedig festményekbe örökítjük meg őket.
KANDINSZKIJ VILÁGA – 15.30-17.00 – 9-13 éveseknek
Zizegő hullámvonalak sűrűsödő pontok hálójába úsznak, rózsaszín és kék háromszögek találkoznak egy sárga négyzetben és egy áttetsző kör szalad át felettük… Kandinszkij festményein színek és formák ritmikus kompozícióit figyelhetjük meg. Milyen lenne azonban belelépni egy ilyen kép világába? Ha kiváncsi vagy rá, várunk a GYIK Műhelybe, színes papírokból hullámzó formákat hajtani, ollóval és tűzőgéppel tereket hajlítani!
A foglalkozásokra minden alkotni vágyó gyermeket szeretettel vár Csapó Julcsi és Sági-Láng Bea, a GYIK Műhely csoportvezetői!
MIKOR? 2024. 05. 25. SZOMBAT, 13.30-től 15.00-ig és 15.30-tól 17.00-ig
HOL? GYIK Műhely Szentendre (2000 Bogdányi út 10., Anna Margit-Ámos Imre Emlékmúzeum 1. emelete)
Regisztrálni a gyikmuhely.ferenczy@gmail.com címen keresztül lehet. A foglalkozásokat minimum 5, maximum 12 fővel tartjuk meg, így kérjük részvételi szándékotokat időben jelezzétek. Jelentkezéskor kérjük írjátok meg nekünk a résztvevő gyermek teljes nevét és életkorát, illetve, hogy melyik foglalkozáson szeretne részt venni.
9-10 éves gyermekeknek mindkét foglalkozás nyitott, így van lehetőség mindkettőn részt venni. Ebben az esetben a felügyeletet a két foglalkozás között is vállaljuk.
Egy foglalkozás részvételi díja 4000 Ft, a GYIK Műhely rendszeres csoportjaiba járóknak pótóraként ingyenes!
Forrás: Gyík Műhely Szentendre