Loading Events

2024. november 30-án adventi gasztro workshopot tartunk, „Ehető karácsonyfadíszek” témakörben. Együtt készítünk és dekorálunk hagyományos, ehető karácsonyi díszeket, többek között tükrös mézest, szaloncukrot, habkarikát, tubukát, csokoládét.

Részletek, árak, tudnivalók
Programvezetők:
  1. Hemm Viktória, cukrász
  2. Pákay Viktória, muzeológus
Részvételi díj:

19 500 Ft/fő

A részvételi díj tartalmazza a workshop díját, a szükséges alapanyagokat és csomagolóanyagokat.

Kedvezmények:

2024-es Éves Skanzen Kártyával rendelkezők 10% kedvezményben részesülnek a workshop díjából.

Jelentkezés:

A programra előzetes jelentkezés szükséges az ITT LETÖLTHETŐ JELENTKEZÉSI LAPON.

A jelentkezés után előlegbekérőt küldünk a részvételi díj átutalásához. A részvétel feltétele a részvételi díj előre utalása a díjbekérő alapján.

Jelentkezési határidő:

2024.november 21.

A programot kellő számú jelentkező esetén tartjuk meg.

Kapcsolat, jelentkezés: Herczeg Andrea  herczeg.andrea@skanzen.hu +36 30 870 6934
Forrás: Szentendrei Szabadtéri Néprajzi Múzeum