Események betöltése

Newsee Art a parton – Mester Bélával

Időpont: július 14 / 2024 / 09:30 - 13:00
Ezúttal a Newsee Store és a Kacsakő közös művészeti workshopjaira invitálunk benneteket. Szeretnél hasznos, gyakorlati művészeti technikákat és látásmódot elsajátítani? Ezen a nyáron 4 művész kurzusára invitálunk benneteket, ahol kicsik és nagyok egyaránt megtalálhatják a számításaikat. Tarts velünk és fedezd fel magadban a művészt.
Mester Béla neve nem ismeretlen a művészvilágban. Mester Béla valóban mester! Vitathatatlan mestere a festészetnek, rengeteg tanítványnak, akik már azóta maguk is festők, de mestere a tartalmas életnek is. Béla 17 éves volt, amikor megnyílt első önálló kiállítása. Azóta számos hazai és külföldi tárlaton mutatkozott be, képeit Ausztriában, Bosznia-Hercegovinában és az Egyesült Államokban is megtekinthették. Miközben világi és egyházi tematikában egyaránt alkot, alkalmasint szürreális világokat, helyzeteket, emberi arcokat és sorsokat jelenít meg, miközben nagyon is jelen van az itteni világban, a hétköznapok világában. Ahol értékként létezik a család, léteznek a társak, s léteznek a tanítványok.
A kurzus időpontjai és programja
célközönsége 10-12+
Rajz és pasztellkréta használatot fejlesztő kurzus.
Július 14.
technika: pasztell, aquarell és szén együtt alkalmazása, vonal és tónus a képi alkalmazásban
téma: természet
Augusztus 18.
technika: forma, szín, folt alkalmazás
téma: naturális és absztrakt kompozíció készítése
Kurzus díja alkalmanként 12 000 Ft. Alapanyagokat és minden eszközt biztosítunk. Helyszín a Kacsakő bisztró (esőnap esetén Mester Béla vagy a Newsee Store műhelye)
Jelentkezni és érdeklődni a newsee felületein lehet.
Forrás: Newsee.Store és Kacsakő Bisztró